JaSipos IT biztonsági és audit Kft +36 70 931-3439 info@jasipos.com

Célunk az ügyfeleink támogatása annak érdekében, hogy számukra az informatikai biztonság és audit, a compliance és visszaélés kivizsgálás valamint megelőzés értékteremtő megoldás legyen, amelyből ők csak a biztonságot és versenyelőnyt élvezik – háttértámogatásunknak köszönhetően.

Munkánk a szenvedélyünk is egyben, vágyunk és törekszünk az újabb és újabb szakmai eredményekre, elégedett ügyfelekre.

Tudásunk, tapasztalatunk alapjai:

  • ügyfeleink támogatása több, mint 200 audit során (ilyenkor ügyfeleinket képviselve felkészítjük őket az auditra majd az audit teljes ideje során támogatjuk őket, hogy az audit valós értéküket, eredményüket mutathassa meg);
  • ügyfeleink kérésére több, mint 100 auditot végeztünk (melynek során feltártuk a fejlesztendő területeket és kockázatcsökkentő lehetőségeket);
  • ügyfeleink információs vagyonának, informatikai rendszereinek és infrastruktúrájának védelme, a megfelelő szintű IT biztonság szolgáltatása több, mint 200 vállalatnál;
  • projektek előkészítése, vezetése, támogatása több, mint 150 nemzetközi és hazai projekt során;
  • ügyfeleink megfelelőségi (compliance) felmérése, támogatása közel 200 esetben (jogszabályi, felügyeleti, hatósági, szabványban megfogalmazott stb. elvárás szempontjából);
  • visszaélés kivizsgálás összesen kb. 142 millió EUR összegzett elkövetési értékű esetekben.

11 országban, a hat fős mikrovállalkozástól a kétszázötvenezer alkalmazottat foglalkoztató multinacionális vállalatig és hasonlóan: pénzügyi, ipari, államigazgatási és önkormányzati területeken egyaránt eredményes munkát végeztünk.

Vezető partnerünk egyike azon két hazai szakembernek, aki az ISACA valamennyi szakmai oklevelét megszerezte (CISA, CISM, CGEIT, CRISC), és egyike azon 15 magyar szakembernek, aki CFE (Certified Fraud Examiner, minősített visszaélés kivizsgáló) minősítést birtokol. Ismerjük a vezető információ biztonsági szabványokat, módszertanokat és azokat napi szinten alkalmazzuk is.

Magyar, angol, orosz és német nyelven kommunikálunk, szóban és írásban, köznapi és szakmai témákban – nekünk nem szükséges tolmács, a mi jelentéseinket nem kell fordítani: a kívánt nyelven készítjük azokat.

Mérnök, informatikus, közgazdász, jogász partnereink, kollégáink komplex ügyeket is házon belül tudnak támogatni, megoldani.

Magas színvonalon, de szándékosan alacsonyan tartott általános költségekkel dolgozunk, ezáltal szolgáltatásaink a vállalatok széles köre számára elérhetőek.

Önnek, Önöknek miben segíthetünk? Lépjünk kapcsolatba most!

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

Minősítéseinkből

CISA CGEIT

 

 

CISM

CRISC

CFEITIL-F certificate

 

 

ISO27001 Lead Auditor